Over ons

Portugal is een fantastisch vakantieland. Toch gaan er relatief weinig mensen naartoe. Wij begrijpen niet waarom! Ja, het is iets verder reizen dan Spanje of Italiƫ. Maar Portugal is hartstikke goedkoop en heeft zeker zo veel bieden: zon, zee, strand, bergen, heuvels, rivieren, meren, natuur, cultuur, lekker eten en vooral hele gastvrije mensen.

Dat vinden wij tenminste! Inmiddels hebben wij heel het land gezien en zijn we echte fans van Portugal. Wij vinden elke streek iets hebben maar begrijpen wel dat de meeste mensen voor de Algarve of Madeira kiezen.

Portugal is een relatief goedkoop vakantieland, maar veel mensen willen graag van tevoren een beetje weten waar ze aan toe zijn. Niet voor niets zijn de all inclusive vakanties voor Portugal heel populair.

Daarom zijn we deze site begonnen om onze passie te delen over Portugal als vakantieland en je de mooiste plekjes en aanbiedingen aan te bieden.

We zijn een site in ontwikkeling, heb je dus vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten via de contactpagina.

Het all inclusive Portugal websiteteam.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>